Medtem ko drugi ne najdejo izhoda iz enostavne harmonikarske zagate, lahko
ti napreduješ veliko hitreje!

Ne odlašaj – izpolni obrazec in se nauči igrati harmoniko po metodi Primoža Zvira še danes!

Medtem ko drugi ne najdejo izhoda iz enostavne harmonikarske zagate, lahko

ti napreduješ veliko hitreje!

Ne odlašaj – izpolni obrazec in se nauči igrati harmoniko po metodi Primoža Zvira še danes!

Postani član PREMIUM Vharmonika kluba in si za pičlih 47,90€ na mesec zagotovi:

  • 45 minut, ki jih bo Primož Zvir namenil tebi in samo tebi
  • učenje igranja harmonike po metodi Primoža Zvira
  • neomejen dostop do dveh pesmi po lastnem izboru* iz programa Vharmonika!**

*ali izboru Primoža glede na vajin ekskluziven dogovor
**izbiraš lahko med bogatim repertoarjem skladb, pripravljenih po metodi Primoža Zvira (pesmi v vrednosti 19,90€ ali 22,90€) v vrednosti do 45,00€

Tako je – Primož Zvir se je odločil narediti stop vsem harmonikarskim težavam, ki jih je svoji +25 let bogati harmonikarski karieri srečal ogromno!

Ne odlašaj – izpolni obrazec in strokovna
pomoč bo na poti!

V kolikor dodatna spodbuda Primoža ni potrebna in bi želel vseeno postati del Vharmonika kluba, smo zate pripravili še osnoven paket – pri katerem je osnovno samo ime ;)

OSNOVNA šolnina ti za samo 35,90€ na mesec omogoča:

  • učenje igranja harmonike po metodi Primoža Zvira
  • neomejen dostop do dveh pesmi***

***izbiraš lahko med bogatim repertoarjem skladb, pripravljenih po metodi Primoža Zvira (pesmi v vrednosti 19,90€ ali 22,90€) v vrednosti do 45,00€

6 najpogostejših vprašanj

Program Vharmonika je namenjen vsem harmonikarjem – tako tistim, ki so šele na začetku harmonikarske poti kot tistim, ki raztegujejo meh že vrsto let.

Ne – pri uporabi programa niste pogodbeno vezani na uporabo programa. Skladbe, ki jih kupite ostanejo vaše, gre za enkraten nakup brez skritih stroškov. Program Vharmonika lahko tudi brezplačno preizkusite in se sami prepričate o njegovi kvaliteti.

Program Vharmonika je prilagojen tako za 3-vrstno, 4-vrstno in klavirsko harmoniko.

Program Vharmonika je zelo prilagodljiv uporabniku. V njem si lahko nastavite celozaslonski pogled, pogled od spredaj, v zrcalo ali od zgoraj. Base lahko nastavite osnovne ali napredne, za lažje učenje si lahko prilagodite tudi hitrost igranja. V kolikor želite posamezen odsek skladbe zaigrati večkrat si nastavite zanko in vadite dokler vas je volja.

Nikakor – za uporabo potrebujete osnovno računalniško pismenost, saj sta izgled in uporaba programa zelo intuitivna in uporabniku prijazna.

Rezultati so odvisni od vaše volje in želje po igranju. Glede na izkušnje, boste z rednim igranjem harmonike in uporabo programa Vharmonika pri učenju posamezne pesmi prihranili tudi od 30 do 50%